Tartalmas évtizedek állnak mögöttem. Kiskőrös Város Oktatási és Közművelődési Intézmények Gazdasági Igazgatója voltam harmincegy éven keresztül. A feladat nagy volt, de mindig azt az utat kerestük (kerestem), hogy minden intézménynek jó megoldást találjunk. Ha visszagondolok az eltelt időszakra a város óriási fejlődésen ment keresztül.
Talán nem hangzik szerénytelenül, de egy kicsit részese voltam az átalakulásnak, fejlődésnek. Óvodák bővítése, Petőfi iskola bővítés. Ez időszak alatt történt a Kisoroszi és a Csikóváraljai tábor építése is az első lépésektől követtem. Nagy élmény volt az akkor tizenhat tantermes Vasvári Iskola (később Bem Iskolára nevezett) építése vagy a Zsinagóga felújítása. Persze hosszasan sorolhatnám, hisz a harminc év nagy idő..
Munkám elismeréseként:
Művelődési Minisztérium: Kiváló Munkáért kitüntető oklevelet 1982.június 1. Pozsgai Imre aláírással
Művelődési Minisztérium: Kiváló munkáért kitüntető oklevelet 1988.június 5. Köpeci Béla aláírással adományozott.
Számomra a mai napig a legkedvesebb és megható Petőfi Sándor szülővárosában kapni elismerést.
                   Kiskőrös Város Önkormányzata a
Város településfejlesztéséért és városüzemeltetéséért végzett kiemelkedő tevékenység elismeréséért:
                 „Kiskőrösért „ oklevelet és emlékérmet adományozott 2001. március 15.-én
Következő évben FŐTANÁCSOSI Cím tulajdonosa lettem.
Nyugdíjazásom után több idő maradt a karitatív munkára. A Sziráki kastélyban a magyar korona hiteles másolata mellett történt az avatásom, lettem az Ordo Hungariae (Magyar Rend Dámája )
Az eltelt időszakban és a mai napig is teszem ami a szívügyem: szegények, árva gyermekek megsegítése és a kultúra ápolása.
Szívemnek nagyon kedves elismerésben részesültem 2023. novemberében a Máltai Spirituális Lovagi Akadémia Elnöke Sir Dr. Hoffmann Ottó Lovagkereszt kitüntetést adományozott.